onsdag 5 mars 2008

Kakfest i seriestudion!

När man är vuxen får man göra som man vill!
Nu när jag fick lön tyckte jag det var så tråkigt att behöva betala hyra och en massa räkningar, så istället köpte jag kakor och bakelser för pengarna och hade kalas i studion där jag jobbar. Bara jag var bjuden så jag fick äta upp allting själv moahahahahahaaa!


Joakim försökte stjäla en kaka men då högg jag honom i handen med gaffeln, det är mina kakor, mina mina MINA!!!!

4 kommentarer:

al3x sa...

mmmmmmh yummy!!!! =D
Que deliciosos pastelillos ;) Me darías uno? jaja
Pero se ve como que no tienes ganas de comertelos.
Saludos desde Mexico.

SebbeLarsson sa...

mmmmmm,kakeeer*dregel*

E3os sa...

Mmm, kakor!
Hehe, det ser ut som om du just har nyst på mittenbilden. :P

My_Chemical_Romance på kpwebben sa...

Mums kakoj