lördag 25 april 2009

Senaste Nilsen


Ett litet smakprov från senaste Katten Nils serien som precis blivit klar... Han ser lite hungrig ut.

2 kommentarer:

Linda.aagren@spray.se sa...

Hej Johanna & Jocke!
På senaste bokmässan ritade ni en katten Nils-version av en sjöjungfru i min sjöjungfrubok! Jättefin och rolig :)

nu är det ett par mänskor som frågat om sjöjungfruboken ska ges ut en dag, publiceras som en bok. Jag är uppe i fyra sådana böcker och 160+ personer som ritat. Så nu återstår att fråga alla som är med i den (puh!) om lov, helst en underskrift på det :) Men om ni vill kan ni "fylla i det" över internet också.


Jag:_

ger mitt samtycke till att min teckning i Linda Ågrens sjöjungfru-bok publiceras i sitt sammanhang.

Datum: -2009

Underskrift:
ni kan dela på samma eller ha två olika :)
kram! Linda Ågren

Johanna sa...

Vad roligt! Såklart vi vill vara med i boken, vart kan man få tag i den sen?

/Johanna