fredag 10 juli 2009

Sebbe Larsson slår till!Ojojoj! En FEM sidor lång Katten Nils serie låg i våran inbox idag!
Det är Sebbe Larsson som har varit i farten igen, den här gången figurerar han själv med i serien.
Sebbe är den frustrerade killen i munkjacka om ni undrar.

8 kommentarer:

Mnniska sa...

Tryck på bilderna för större verisioner,dom små gör inte serien rätt Owo

Erik S. (som inte orkar logga in på google-konto när han sitter vid annan dator) sa...

Är ribban så högt så att man måste färglägga . Usch vad jobbigt. :O

E.S. sa...

Men bra serie hursomhelst, det kanske inte framgick av förra inlägget!:)

Mnniska sa...

Uuuh,jag bode verkligen inte skickat iväg den D: Borde inte varit så ivrig..borde typ skcikat iväg den svartvita verisionen först för tt sedan,när erik postat sitt episka bidrag skicka en färglagt verision och då inte ge människor tid för att göra bättre..

Nu msåte jag göra en helt ny serie om jag vill vinna! D: illa xD

Erik sa...

Ta det lugnt, jag kommer ändå inte orka färglägga. Och om jag hade orkat hade jag ju behövt något high-tech:igt datorprogram (typ Photoshop?) som du använt för att fixa till det.

Jag bryr mig inte ens om att tuscha utan skickar in blyertsteckningar. Jag hoppas på att domarna är blinda och får serierna upplästa för sig och därmed inte kan bedöma visuella kvaliteter (eller frånvaron av sådana) alls. :) (Därmed inte sagt att jag vinner då, men jag har åtminstone en chans!). Dessutom hoppas jag att de tycker det är jätteviktigt med störst sidantal, min serie är nämligen åtta sidor.

Erik sa...

Och trevlig sommar, Sebbe och alla andra bloggkommentarsläsare! Kommer troligen vara mer eller mindre frånvarande från nätet fram tills tävlingen är avgjord nu, pga av datorfri sommarstuga.

Denise sa...

Sebbe tecknar verkligen väldigt bra! OwO

//Ninzan99 på KPwebben

Denise sa...

Nahajs!