tisdag 11 augusti 2009

Kräftfiske


Vet ni!! Jag och Morris har fiskat kräftor!
Hur det gick kan ni läsa om i min dagbok på KPwebben.

/Nils

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad synd att din nos blev blå och svullen, Nils.

Katten Nils sa...

Mjau!
Ja, fast den mår bättre nu.
Nu känner jag att det luktar fisk i luften. Det är nog fiskbilen som åker förbi.

Tur förresten att jag kan
bokstaven k.
Annars hade det luktat fis...

/Nils.

Anonym sa...

ja synd om dig nils men du är ändå sötnos hihihi jag har beundrat dig länge nils när jag såg dig första gången så skratta jag av glädije jag har en fråga : när du sa att du skulle gräva till kina jag undra vad kattis menade med nya seland jag tycker att hon skulle varnat dig att jordens medelpungkt ligger i mitten av jorden bände du dig eller kom du aldrig så långt???????????????????????????????+????????????????????????????????????????????????????????????++????????????????????????????????????=?????????????