måndag 27 september 2010

Möte kring fyrkantiga bordet.


Nu är vi tillbaka i studion igen efter några intensiva dagar på Bokmässan i Göteborg, där vi traditionsenligt har minglat runt, träffat kollegor och smidit roliga planer.
Idag hade vi möte för att välja ut nya Nilsstrippar som ska gå i Kamratposten nästa år, 2011. Lättare sagt än gjort! Vi har ökat på produktionen och ritat ihop riktigt bra grejer under året (om vi får skryta lite), hoppas ni KP-läsare ska bli nöjda!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla katten Nils, & matte tecknare, kan du inte hjälpa oss att puffa för hur viktigt det är att hjälpa sitt Lokala Katthem???!
Nu när hösten kommer sliter jag och mina kollegor i hittekattsbranschen förtvivlat för att hitta hem åt alla utegående hemlösa missar, och att ge en Hjälpande Tass åt en KattHjälpande Förening är ett bra sätt - liksom att lära folk att kastrera sina utegående missar, så de inte blir flera!

Kika in på min blogg så ska ni få se flera reportage om missar som behöver hjälp! http://www.metrobloggen.se/wikipedia

Jag fick en pälsisk idé: Skulle du inte kunna teckna en liten Nils-bild på temat "Stöd Ditt Lokala Katthem!" och så kan vi sälja den på Kattens Dag på bloggen till högstbjudande, och få in en peng till något katthem!??

Jag gör ofta sådana auktioner och det räddar livet på missar!
TassKram Wikki (Min mailadress finns på bloggen!)

Anonym sa...

PS. Förlåt husse tecknare ska det kanske vara!? Man är så van att ha mattar omkring sej...
NosPuss Wikki
PPS. Kunde bara lämna kommentar som anynym, det var inte meningen, men det enda som fungerade...

Joakim och Johanna sa...

Absolut! Klart vi hjälper kissar i nöd. Vilken adress vill du ha bilden till? Och när ska den vara klar?