måndag 4 oktober 2010

Lokatten

Efter nästan fem år i Seriestudion i Malmö har jag (Johanna) nu sagt upp min plats och flyttat ritbordet till nya lokaler. Härom dagen gick flyttlasset till Lokatt Media, ett stenkast från studion och Mazettihuset. (Så det är inte särskilt långt jag har flyttat:))
Joakim finns fortfarande kvar i den gamla chokladfabriken och vi kommer självklart att fortsätta göra Katten Nils serien tillsammans och ha Nilsmöten flera gånger i veckan!

Här är min nya arbetsplats, jag har inte riktigt kommit i ordning ännu och det ligger pennor, papper och sladdar lite överallt. Men det känns bra och trevligt, jag har tejpat upp mitt namn på brevlådan och än så länge inte gått vilse i det nya kontoret.
Idag var det förresten kanelbullens dag och vi åt jättemycket kanelbullar och kaffe i fikarummet, mums!

/Johanna

Inga kommentarer: