tisdag 11 januari 2011

Det där med idéer...

Manusdags igen. Vi fortsätter att ge varandra olika manusteman, denna gång har Joakim hittat på att jag ska skriva om.... skägg!
Just nu sitter jag och grubblar och funderar och sliter mej i skägget av idétorka. Tror ni att Katten Nils hade passat i tangorabatt eller skepparkrans?

/Johanna

4 kommentarer:

skäggtomten sa...

Det där är ju inget riktigt skägg. 8)

Förresten tror jag Nils är för liten för att få skägg. Men han kanske har lösskägg för att se äldre ut. Kanske har han bubbelplastskägg för att impa på Lisa? Vad vet jag?
Fast han borde väl få gult skägg? Han kanske färgar det med honung och så blir ha jagad av bin för de vill äta upp det eller så kryper det myror i skägget eller så är hans plan att Lisa Sylt ska fastna i honungsskägget när han pussar henne. Bra idéer va?

Johanna sa...

Toppenbra idéer, skäggtomten! Undrar just hur det går för Joakim med manusskrivandet, har han gympaoverall måntro? ;-)

Freddeeeee sa...

Jag kan se Katten Nils framför mig med SKÄGG gör nu ett fint avsnitt med Nils med skägg :D

David sa...

Jag har hört att man kan fixa en snajsig moppemusch av fiskrens. Fast det kanske han bara slickar i sig. Ett annat tips som min mormor gav mig var att stoppa hönsskit innanför läppen för att trycka på och honung ovanför läppen för att dra fram fjunen. :)